Listy klinické logopedie : časopis Asociace klinických logopedů ČR z.s (Asociace klinických logopedů ČR z.s, 2017)
Webové stránky recenzovaného časopisu zaměřeného na oblast klinické logopedie zahrnují informace o časopisu, recenzní řád, publikační etický kodex, informace pro autory, archiv čísel.
Keywords: speciální vzdělávání; Teaching; Education; Speech-Language Pathology; klinická logopedie; Education, Special; logopedie, klinická logopedie; vyučování; výchova a vzdělávání; poruchy řeči; Speech Disorders