Dětská gastroenterologie pro praxi - Karásková, Eva (Maxdorf, 2020)
Publikace se zaměřuje na léčbu nemocí trávicího systému u dětí v praxi. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: dítě; nemoci trávicího systému; pediatrie; Child; gastroenterologie; Digestive System Diseases