Dospělé děti alkoholiků : překročte bludný kruh minulosti - Woititz, Janet Geringer; Martínek, Jiří (Portál, 2021)
Publikace se zaměřuje na psychologii lidí, kteří vyrůstali v rodině alkoholiků, a na překonání jejich psychických a sociálních problémů. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Social Problems; sebepojetí; self-management; dospělí traumatizovaní v dětství; Self-Management; alkoholici; Personality; Alcoholics; Family Relations; Self Concept; rodinné vztahy; psychologie, klinická psychologie; osobnost; alkoholismus; sociální problémy; Alcoholism; Adult Survivors of Child Adverse Events