Strýček z Ameriky : hra o třech dějstvích pro 4 chlapce - Driml, Karel (Loutkář, 1928)
Výchovná divadelní hra pro děti a mládež na téma lásky k vlasti, vydaná k desátému výročí založení Československé republiky.
Školní jeviště
Keywords: sociologie; Education; Ethics; Behavior; Československo; vlastenectví; chování; etika; pedagogika; výchova a vzdělávání; Czechoslovakia