Obaly - Míra recyklace - Definice a metoda výpočtu - Lukešová, Jana; Zajíček, Jaroslav (Český normalizační institut, 2004)
Směrnice, které se zaměřují na recyklovatelné obaly a míru jejich recyklace v Evropě.
Keywords: Recycling; recyklace; Product Packaging; technika; odpadní produkty; zachování přírodních zdrojů; environmentální vědy; Waste Products; Conservation of Natural Resources; Evropa; Europe; balení výrobků