Terminologia graeco-latina medica pro studijní obor porodní asistentka - Artimová, Jozefa; Pořízková, Kateřina; Švanda, Libor; Dávidová, Eva; Balko, Jan (Masarykova univerzita, 2016)
Vysokoškolská učebnice pro studující porodní asistence, která se zaměřuje na řecko-latinskou lékařskou terminologii.
Keywords: gynekologie a porodnictví; porodnictví; Nurse Midwives; řečtina; Terminology as Topic; latina; lingvistika, lékařská terminologie; porodní asistentky; Obstetrics; terminologie jako téma