Nové metody v primární prevenci zubního kazu u dětí - Bořilová Linhartová, Petra; Bartošová, Michaela (Masarykova univerzita, 2019)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na zubní kaz a jeho prevenci u dětí.
Keywords: pediatrie; zubní lékařství; Child; Dental Prophylaxis; dítě; Dental Caries; preventivní medicína; zubní prevence; zubní kaz