Rozum proti kovidové panice - Bém, Pavel; Klaus, Václav; Weigl, Jiří; Beran, Jiří; Čížek, Vladimír; Franc, Aleš; Höschl, Cyril; Kolář, Pavel; Macek, Miroslav; Mareček, Vít; Pikora, Vladimír; Pirk, Jan; et al. (Institut Václava Klause, 2021)
Sborník prací, které se zaměřily na pandemii COVID-19 a její společenské aspekty. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: sociologické faktory; celosvětové zdraví; Global Health; kontrola infekčních nemocí; dějiny 21. století; History, 21st Century; COVID-19; veřejná politika; ekonomika; Czech Republic; Economics; sociologie; Public Policy; Communicable Disease Control; Sociological Factors; veřejné zdravotnictví; epidemiologie; Česká republika