60 let NCO NZO : 1960-2020 : almanach - Fendrychová, Jaroslava (Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2020)
Almanach, který se zabývá dějinami Národního centra ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů. Vydáno při příležitosti 60. výročí založení. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: výchova a vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví; dějiny 21. století; Czechoslovakia; Československo; Brno (Česko); History, 20th Century; Czech Republic; History, 21st Century; dějiny 20. století; dějiny lékařství; Education, Continuing; organizace; nelékařská zdravotnická povolání; ošetřovatelství; Česká republika; kontinuální vzdělávání; Nursing; Allied Health Occupations; Organizations