Memorix anatomie - Hudák, Radovan; Kachlík, David (Triton, 2021)
Na rozdíl od jiných učebnic je Memorix vytvořen tak, aby čtenářům co nejvíce zjednodušil a urychlil učení tisíců anatomických struktur tím, že je propojuje do přehledného celku. Obecná, speciální i topografická anatomie jsou systematicky popsané na 600 stránkách, přičemž jejich strukturovaný text je obohacen o 1500 obrázků a schémat. Tisíce klinických poznámek vysvětlují důležitost jednotlivých struktur a orgánů, takže čtenář se nejenom rychle a efektivně naučí základní anatomii, ale je schopen nabyté informace využít i v klinické praxi. Kniha je navíc doplněna o mnoho aplikací, které studium anatomie ještě více zefektivňují. Online anatomický slovník vysvětlí význam všech termínů, mobilní aplikace Memorix Anatomy QUIZ výrazně zlepší opakování pomocí 16 000 otázek a 3D anatomický Atlas neuvěřitelně přesně vysvětlí prostorové uložení jednotlivých orgánů. Více informací o projektech www.memorix.cz nebo Google Play a App Store.
Keywords: anatomie; Anatomy