Kapitoly z obecné psychologie I - Petrová, Alena; Plevová, Irena (Univerzita Palackého, 2004)
Vysokoškolská učebnice pro studující pedagogických oborů, která se zaměřuje na obecnou psychologii.
Skripta
Keywords: psychologie; psychologie, klinická psychologie; Psychology