ASCO'20 Virtual (Care Comm, 2020)
Sborník z on-line konference, která se zaměřila na onkologické nemoci a jejich léčbu. Určeno odborné veřejnosti.
Terapie v onkologii ; červen 2020
Keywords: imunoterapie; onkologie; Immunotherapy; adjuvantní chemoterapie; nádory; Neoplasms; Chemotherapy, Adjuvant