Experimentální atlas vybraných civilizačních chorob - Kubíček, Petr; Stachoň, Zdeněk; Báčová, Radka (Masarykova univerzita, 2013)
Atlas, který se zaměřuje na některé civilizační nemoci v Česku a v Evropě v posledních letech. Určeno odborné veřejnosti.
Geoinovace
Keywords: demografie; civilizace; rizikové faktory; Česká republika; Environment; zdravotní stav; Evropa; Europe; Czech Republic; životní prostředí; Health Status; Geography, Medical; Risk Factors; lékařská geografie; History, 21st Century; dějiny 21. století; veřejné zdravotnictví; Civilization