Praktický návod na kojení - Poloková, Andrea; Krbečková, Andrea (Mamila, 2020)
Příručka pro ženy, která se zabývá kojením a zdravím novorozence.
Keywords: Infant Nutritional Physiological Phenomena; mateřské mléko; Infant Health; zdraví kojenců; fyziologie výživy kojenců; Milk, Human; kojení; Infant; kojenec; Breast Feeding; nutriční terapie, dietoterapie a výživa