Das sogenente Königsberger Wunderkind - Chodowiecki, Daniel (nakladatel není známý, 1900)
Zázračné dítě z Königsbergu. Obraz je složený ze tří výjevů: dítě u stolečku s rozkreslenými částmi lidského těla ; lékař sedící u lůžka nemocného ; dva lékaři vyšetřující dítě a ženu.
Keywords: nadané dítě; humanitní vědy a umění; Medicine in the Arts; dějiny lékařství; Child, Gifted; History of Medicine; lékařství v umění