Viry a boj s nimi - Růžičková, Markéta (Akademie věd České republiky, 2020)
Publikace přináší přehled různých virů a vakcín a také se zaměřuje na použití virů jako biologických zbraní. Určeno odborné veřejnosti.
AVex / expertní stanovisko AV ČR ; Speciál 2020
Keywords: Viral Vaccines; biologické bojové látky; viry; virologie; virové vakcíny; Viruses; Antiviral Agents; Biological Warfare Agents; antivirové látky