Klozapin : moderní antipsychotikum s dlouhou tradicí - Mayerová, Michaela; Horská, Kateřina; Ustohal, Libor (Galén, 2021)
Publikace se zaměřuje na klozapin, jeho účinky a použití v léčbě. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Antipsychotic Agents; Drug Therapy; farmakoterapie; psychofarmakologie; Pharmacological Phenomena; farmakologické jevy; nežádoucí účinky léčiv; klozapin; antipsychotika; Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; Clozapine