Buď v harmonii se svými hormony - Sobková, Lenka (Eminent, 2021)
Příručka se zaměřuje na zdraví žen a hormonální rovnováhu. Určeno široké veřejnosti, zejména ženám.
Keywords: zdraví žen; interpersonální vztahy; fyziologie; péče o sebe; duševní zdraví; Self Care; Hormones; Women; ženy; Women's Health; alternativní lékařství; Interpersonal Relations; hormony; Mental Health; ženské pohlaví; Female