Možnosti rehabilitace u pacientů po prodělaném onemocnění COVID- 19 : edukační materiál pro pacienty - Neumannová, Kateřina; Imrichová, Barbora; Mikulášková, Monika; Moravcová, Katarína; Sovová, Eliška (Fakultní nemocnice Olomouc, 2020)
Brožura pro pacienty po prodělané infekci COVID-19. Vysvětluje možnosti pohybové léčby a přikládá soubor cviků s fotografiemi.
Keywords: Exercise Movement Techniques; terapie cvičením; Coronavirus Infections; rehabilitační a fyzikální medicína; infekční lékařství; techniky cvičení a pohybu; Exercise Therapy; koronavirové infekce; COVID-19