Doporučený postup pro návrat ke sportu po prodělané infekci COVID-19 : odborné stanovisko České společnosti tělovýchovného lékařství - Dostal, Jiří; Slabý, Kryštof; Tuka, Vladimír; Beran, Jiří; Neumann, Jiří (Česká společnost tělovýchovného lékařství, 2020)
Tento dokument definuje nezbytné kroky k bezpečnému a efektivnímu návratu ke sportu po prodělané infekci a je určen primárně pro vrcholový a výkonnostní sport. Popisuje základní parametry vyšetření a následného stupňovaného procesu návratu do tréninku.
Keywords: Exercise; Athletes; sportovci; koronavirové infekce; COVID-19; techniky cvičení a pohybu; tělovýchovné lékařství; cvičení; sportovní trénink; Exercise Movement Techniques; Coronavirus Infections