Strategie očkování proti COVID-19 v České republice (Ministerstvo zdravotnictví České republiky, 2020)
Informační brožura vydaná Ministerstvem zdravotnictví ČR vysvětluje důležitost očkování proti COVID-19, představuje jednotlivé druhy vakcín, organizaci a průběh očkovací kampaně apod.
Keywords: Immunization Schedule; Vaccination; očkovací programy; Immunization Programs; vakcinace; vakcíny proti COVID-19; veřejné zdravotnictví; preventivní medicína; COVID-19 Vaccines; očkovací schéma; COVID-19