Doporučení pro očkování proti onemocnění covid-19 mRNA vakcínami : společné stanovisko České vakcinologické společnosti (ČVS), České společnosti alergologie a klinické imunologie (ČSAKI), Společnosti infekčního lékařství (SIL) a Společnosti pro epidemiologii a mikrobiologii (SEM) ČLS JEP ze dne 21.1. 2021 - Panzner, Petr; Litzman, Jiří; Bartůňková, Jiřina; Chlíbek, Roman; Prymula, Roman; Dlouhý, Pavel; Husa, Petr; Křížová, Pavla; Kynčl, Jan; Pazdiora, Petr (Česká vakcinologická společnost, 2021)
Odborné doporučení pro lékaře ohledně očkování proti COVID-19.
Keywords: vakcinace; COVID-19 Vaccines; Vaccination; COVID-19; infekční lékařství; vakcíny proti COVID-19; preventivní medicína