Zákoník práce : změny zákoníku práce od 1. 1. 2021 : rejstřík : redakční uzávěrka 1. 2. 2021 - Randlová, Nataša; Hůrka, Petr (Sagit, 2021)
Aktuální znění českého zákoníku práce. Určeno odborné veřejnosti.
ÚZ : úplné znění ; číslo: 1421
Keywords: Employment; Salaries and Fringe Benefits; práce; Work; Česká republika; Czech Republic; zaměstnanost; právo, zákonodárství; mzdy a přídavky