Etické poradenství : jak řešit etické problémy každodenní medicíny - Matějek, Jaromír (Stanislav Juhaňák - Triton, 2021)
Publikace se zaměřuje na etické poradenství ve zdravotnictví. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: etická konzultace; komunikace; Physician-Patient Relations; Negotiating; etika, bioetika, lékařská etika; vyjednávání; Ethics, Medical; Bioethics; vztahy mezi lékařem a pacientem; Communication; Ethics Consultation; bioetika; lékařská etika