Zápisník abstinentky - Duffková, Michaela; Applová, Jindra (Motto, 2021)
Autobiografická publikace, která se zaměřuje na alkoholovou abstinenci, odvykání a alkoholismus. Autorka popisuje své zkušenosti i zkušenosti jiných lidí. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Alcohol Abstinence; Alcoholism; humanitní vědy a umění; dějiny 20. století; alkoholová abstinence; History, 21st Century; alkoholismus; Česká republika; alkoholici; Alcoholics; Life Style; Social Problems; Czech Republic; adiktologie; Women; ženy; životní styl; sociální problémy; History, 20th Century; dějiny 21. století