Temná zákoutí legislativního procesu : příprava vládních návrhů zákonů v ČR - Kokeš, Marian (Leges, 2020)
Publikace se zaměřuje na zákonodárný proces v Česku, zejména na přípravu vládních návrhů zákonů. Určeno odborné veřejnosti.
Teoretik
Keywords: státní správa; vytváření politiky; Česká republika; zákonodárství jako téma; vláda; Czech Republic; Policy Making; Legislation as Topic; Government; právo, zákonodárství