Sebastian de Morra - Velázquez, Diego (nakladatel není známý, 1900)
Sebastian de Morra, 1644 - portrét
Keywords: Achondroplasia; Medicine in the Arts; lékařství; achondroplazie; zdravotně postižení; lékařství v umění; postižení; Persons with Disabilities