Sitzender Zwerg - Velázquez, Diego (nakladatel není známý, 1900)
El Nino de Vallecas, 1635-1645 - sedící trpaslík.
Keywords: Achondroplasia; Medicine in the Arts; lékařství; achondroplazie; zdravotně postižení; lékařství v umění; postižení; Persons with Disabilities