Porträt eines Zwerg Philipp IV - Velázquez, Diego (nakladatel není známý, 1900)
Portrét trpaslíka krále Filipa IV.
Keywords: Achondroplasia; Medicine in the Arts; lékařství; achondroplazie; zdravotně postižení; lékařství v umění; postižení; Persons with Disabilities