Nebezpečný efekt - Aiken, Mary (Zeď, 2021)
Publikace se zaměřuje na vliv online prostředí a technologií na lidské chování a na související hrozby. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: sociální psychologie; Psychology, Social; sociální problémy; Social Behavior; digitální technologie; sociální chování; internet; Internet; Social Problems; Digital Technology; psychologie, klinická psychologie