Drei Studien eines auf Krücken gehenden Bettlers - Rembrandt Harmensz. van Rijn (nakladatel není známý, 1900)
Tři studie kráčejícího postiženého muže.
Keywords: Persons with Disabilities; lékařství v umění; postižení; zdravotně postižení; humanitní vědy a umění; Medicine in the Arts