Der Schnapphahn : aus der Münchner "Jugend" - Zumbusch, Ludwig von (nakladatel není známý, 1900)
Schnapphahn - starý muž - žebrák o berlích s obvázanou nohou.
Keywords: Medicine in the Arts; postižení; Persons with Disabilities; zdravotně postižení; lékařství v umění