Krevní vaky v transfúzní službě - Kulich, Vladimír (Conneco, 1991)
Výzkumná zpráva, která popisuje krevní vaky používané při transfuzi.
Keywords: konzervace krve; Blood Transfusion; technika lékařská, zdravotnický materiál a protetika; transfuzní lékařství; krevní transfuze; Transfusion Medicine; Equipment and Supplies; Blood Preservation; hematologie a transfuzní lékařství; zdravotnické prostředky