Jak pečovat (také) o sebe : příručka pro zdravotnické pracovníky : praktické tipy pro těžké časy - Thöne, Donatus; Coolen, Eric J; Kopáček, Petr; Šimková, Jarmila (Apple pie for Managers Publishing, 2020)
Přiručka pro zdravotníky s doporučeními jak si zachovat vlastní psychické zdraví v době krize.
Keywords: psychologie, klinická psychologie; Interpersonal Relations; Health Personnel; zdravotnický personál; komunikace; psychický stres; Stress, Psychological; Communication; Parent-Child Relations; Mental Health; duševní zdraví; vztahy mezi rodiči a dětmi; interpersonální vztahy