Respekt rozum resilience : 3R doporučení Psychologického ústavu Akademie věd ČR - Poláčková Šolcová, Iva; Vymětal, Štěpán (nakladatel není známý, 2020)
Leták pro širokou veřejnost jak se chovat k sobě i ostatním s respektem a rozumem a podporovat svou psychickou odolnost.
Keywords: Communication; Interpersonal Relations; psychologie, klinická psychologie; psychická odolnost; interpersonální vztahy; Resilience, Psychological; komunikace