Jedlé a jedovaté rostliny a plody : poznejte rozdíl - Hecker, Katrin; Hecker, Frank (Grada Publishing, a. s, 2021)
Publikace se zaměřuje na jedovaté a jedlé rostliny a jejich plody a na léčivé přípravky z nich vyrobené. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: rostliny; Plants; Plant Preparations; Phytotherapy; Fruit; rostlinné přípravky; ovoce; květy; Flowers; fytoterapie; botanika