Cvičení z anorganické chemie - Antal, Peter; Bártová, Iveta; Smékal, Zdeněk (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na anorganickou chemii. Obsahuje praktické laboratorní úkoly.
Keywords: anorganická chemie; chemické techniky analytické; chemie, klinická chemie; Chemistry Techniques, Analytical; Chemistry, Inorganic