Trauma každodenního života : cesta k dosažení vnitřního klidu - Epstein, Mark; Scheansová, Andrea (Emitos, 2016)
Publikace se zabývá buddhismem a jeho pohledem na trauma, život a duševní sebepoznání. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: život; Psychotherapy; sebepojetí; duševní zdraví; buddhismus; Buddhism; humanitní vědy a umění; psychoterapie; psychické trauma; Psychological Trauma; Mental Health; Life; Self Concept