Záchranářská kynologie : teorie, data, zkušenosti - Jančaříková, Kateřina (Plot, 2019)
Příručka se zaměřuje na záchranářské psy a jejich výcvik. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Emergencies; Rescue Work; náhlé příhody; záchranná práce; Working Dogs; Behavior, Animal; pracovní psi; chování zvířat; Human-Animal Interaction; Emergency Medical Technicians; interakce člověk - zvíře; pomocní zdravotničtí pracovníci; urgentní lékařství; biologie; urgentní zdravotnické služby; Emergency Medical Services