Základy anesteziologie - Zemanová, Jitka (Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2021)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na základy anesteziologie.
Keywords: Anesthesiology; anesteziologie a intenzivní lékařství; anesteziologie