Mandaly : obrazy z nevědomí - Jung, Carl Gustav; Bosáková, Eva (Portál, 2021)
Studie se zabývá mandalami a jejich významem a rolí při individuaci v Jungově teorii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: symbolismus; psychoanalytická interpretace; individualizace; Jungian Theory; Psychoanalytic Interpretation; malířství; Jungova teorie; psychologie, klinická psychologie; Symbolism; Paintings; Unconscious, Psychology; Individuation; nevědomí (psychologie)