Vývoj výpočetní techniky - Folta, Jaroslav (Společnost pro dějiny věd a techniky, 2005)
Studie, která se zaměřuje na dějiny a vývoj výpočetní techniky. Určeno odborné veřejnosti.
Česká technika na pozadí světového vývoje ; 2
Keywords: technika; History; Computing Methodologies; dějiny; počítačové metodologie