Mince a medaile posledních Rožmberků : Vilém (1535-1592) a Petr Vok z Rožmberka (1539-1611) - Kleisner, Tomáš; Holečková, Zuzana (Národní muzeum, 2006)
Katalog, který se zaměřuje na mince a medaile rodu Rožmberků v 16. a 17. století. Určeno odborné veřejnosti
Keywords: History, 17th Century; Numismatics; Family; Česká republika; knihovnictví, informační věda a muzeologie; History, 16th Century; rodina; dějiny 17. století; numismatika; dějiny 16. století; Czech Republic; Svatá říše římská; humanitní vědy a umění; Famous Persons; významné osobnosti; Holy Roman Empire