Muzeum a změna V : sborník z mezinárodní muzeologické konference : Národní archiv, Praha, 22.-24. listopadu 2016 (Asociace muzeí a galerií České republiky, z.s, 2017)
Sborník prací prezentovaných na konferenci, která se zaměřila na muzeologii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Museums; knihovnictví, informační věda a muzeologie; muzea