Infekce HIV - Jilich, David; Kulířová, Veronika (Maxdorf, 2021)
Publikace se zaměřuje na infekci HIV. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Medica
Keywords: HIV Infections; infekční lékařství; HIV infekce; dermatovenerologie