Histologický atlas - Skopelidou, Valeria; Procházka, Viktor; Carbolová, Tereza; Chyliková, Jaroslava (Ostravská univerzita, 2021)
Atlas, který se zaměřuje na histologické preparáty a struktury. Určeno vysokoškolským studentům.
Keywords: Histology; histologie