Řízení nákladů ve zdravotnictví - Caithamlová, Martina (České vysoké učení technické v Praze, Česká technika - nakladatelství ČVUT, 2021)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na řízení nákladů ve zdravotnických zařízeních.
Keywords: Economics, Medical; Financial Management, Hospital; ekonomika lékařská; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; finanční řízení nemocnic; veřejné zdravotnictví; Costs and Cost Analysis; náklady a analýza nákladů