Tělo sčítá rány : jak trauma dopadá na naši mysl i zdrávi a jak se z něj léčit - Van der Kolk, Bessel A; Martinková, Monika (Jan Melvil Publishing, 2021)
Publikace se zaměřuje na psychoterapeutické metody k zvládání traumatu a na to, jak trauma ovlivňuje tělo. Určeno široké veřejnosti.
Pod povrchem
Keywords: psychoterapie; psychické trauma; Psychophysiologic Disorders; sebepojetí; psychoterapeutické procesy; psychosomatické a relaxační terapie; Psychological Trauma; Psychotherapeutic Processes; Mind-Body Therapies; interpersonální vztahy; Self Concept; Interpersonal Relations; psychosomatické poruchy