Sbohem, mami, sbohem, tati : jak se vyrovnat se smrtí rodičů - Levy, Alexander; Klimentová, Eva (Portál, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na proces truchlení a vyrovnávání se se smrtí rodičů. Autor vychází z vlastních zkušeností, prezentuje své úvahy a různé příběhy. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: smrt rodiče; Parent-Child Relations; Sadness; Parental Death; psychoterapie; Self Concept; ztráta blízké osoby; psychologie, klinická psychologie; Emotion-Focused Therapy; terapie zaměřená na emoce; sebepojetí; Bereavement; vztahy mezi rodiči a dětmi; smutek