Zdravotní tělesná výchova - Pernicová, Hana; Bělková-Preislerová, Taťána; Javůrek, Jan; Kyralová, Marie; Labudová, Jela; Strnad, Pavel (Fortuna, 1993)
Příručka se zaměřuje na tělesnou výchovu pro zdravotně oslabené děti a mládež, konkrétně na specifické cviky. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Adolescent; terapie cvičením; Musculoskeletal Diseases; Physical Education and Training; Child; tělovýchovné lékařství; pediatrie; dítě; muskuloskeletální nemoci; Exercise Therapy; mladiství; tělesná výchova; zdravotní výchova